Make your own free website on Tripod.com
E-mel

Tahukah anda bahawa anda boleh dapat akaun e-mel secara percuma? Cubalah daftar dengan yahoo mail supaya anda boleh dapat akaun e-mel sendiri. Pada semester depan, kita akan guna e-mel untuk menghubungi guru-guru lain di Sarawak, Sabah atau pun Semenanjung Malaysia.

Laman Surat khabar

Lawatlah laman-laman web surat khabar Berita Harian dan Utusan Malaysia untuk mendapat berita terkini tentang pendidikan. Satu keistimewaan Laman Web Utusan Malaysia ialah kemudahan pencarian maklumat melalui "Search Archives"nya.

Contohnya, jika anda berminat mencari maklumat tentang Hari Guru, anda boleh klik pada "Search archives" dan taipkan "Hari Guru". Klik pada "Query" .Anda akan dapat semua berita yang berkaitan dengan "Hari Guru". Cubalah!


Beberapa alamat menarik untuk anda:

Utusan Malaysia
Surat khabar tempatan
Berita Harian online
Surat khabar tempatan
"Links" Pendidikan ...
Klik di sini untuk Laman-laman web pendidikan

Ingin hantar e-mel kepada kami?

Jika anda ingin hantar e-mel kepada kami di JIP, gunakanlah alamat e-mel ini: simpang4@yahoo.com. Anda boleh hantar komen dan cadangan kepada kami melalui e-mel.

Laman Web ini masih dalam pembinaan. Kunjungilah kami dari masa ke semasa.

Terima kasih kerana melawat kami. Jumpa lagi! Jaga diri baik-baik.. jangan nakal !Laman Web ini telah dilawati sebanyak kali